Hoeve de Peinwinning

Maïsdoolhof

zoektocht tussen de maïs

Ben jij avontuurlijk aanlegd en heb je zin in een uitdaging dan is ons maïsdoolhof zeker iets voor jou! Vind je weg tussen maïs die wel 2 meter hoog staat en waar je niets door ziet. Haal je beste oriëntatiekwaliteiten boven of ga gewoon af op je gevoel en vind de uitgang. 

We hebben ons doolhof dit jaar extra moeilijk gemaakt zodat het voor iedereen een uitdaging is. Leek het je echter vorig jaar al moeilijk genoeg dan kan je kiezen om het doolhof af te leggen met een kaart waar enkele herkenningspunten op aangeduid staan. Wat deze optie nog extra leuk maakt is dat je zo kan meedoen met de zoektocht. 

 

Tijdens al dat zoeken kan je ook nog een vragenblad invullen. De antwoorden op de vragen vind je terug in het doolhof op onze informatieborden. Heb je alles ingevuld en de uitgang gevonden laat je je formulier achter in onze box. Op het einde van het seizoen worden er 2 formulieren getrokken met een onschuldige hand. De winnaars worden bekend gemaakt op facebook en winnen een gratis deelname aan onze boerengolf voor 2 personen. 

 

Prijzen

Groepen met meer dan 20 personen krijgen een groepskorting van €0,50 per peroon.